Νέα Σμύρνη: Στην ανακρίτρια ο 18χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του αδερφού του

Νέα Σμύρνη: Στην ανακρίτρια ο 18χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του αδερφού του

Το κατώφλι της 10ης Τακτικής Ανακρίτριας, θα περάσει σήμερα ο 18χρονος κατηγορούμενος, για τη δολοφονία του 16χρονου αδερφού του στη Νέα Σμύρνη. Ο 18χρονος κατηγορείται, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, και οπλοχρησία.

Δεν χωράει ο νους τα όσα εκτυλίχθηκαν στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, όπου ο 18χρονος σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του, για μια μπλούζα. Ο 18χρονος που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρίθεση και την Παρασκευή (29/12) θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί. Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως είχε σπασμένο χέρι και στην προσπάθεια του να αμυνθεί στις γροθιές του αδερφού του, άρπαξε το ψαλίδι και του το κάρφωσε στο στήθος.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες-ντοκουμέντα από το ψαλίδι από το οποίο έχασε τη ζωή του ο 16χρονος. Στην κουζίνα, διακρίνονται οι γάζες και τα ιατρικά υλικά με τα οποία οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή το νεάρο, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, οι αστυνομικοί βρήκαν πεταμένα ρούχα, τα οποία ήταν και η αφορμή του μοιραίου καβγά, ενώ μπροστά από τη μπαλκονόπορτα της τραπεζαρίας υπήρχαν κηλίδες αίματος.

Ο 18χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία σε βάρος του αδελφού του. «Με χτύπησε πρώτος. Πήγα να αμυνθώ. Είχα σπασμένο χέρι, άρπαξα το ψαλίδι και έγινε ο, τι έγινε», είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ήταν γνωστός στην αστυνομία για ληστείες, ενώ τον Αύγουστο του 2022 τα δύο αδέλφια είχαν συλληφθεί και οδηγηθεί στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία με αφορμή πάλι τα ρούχα.

 ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE