Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Όχημα συγκρούστηκε με scooter – Σε κρίσιμη κατάσταση 54χρονη
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γυναίκα ηλικίας 54 ετών, τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία.
Σύμφωνα με τον Οργανισμό, παρά τις δυσκολίες από την πρώτη εφαρμογή της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) 2023 – 2027 (πολλαπλές νέες παρεμβάσεις, αυξημένοι έλεγχοι, νέα μηχανογραφικά συστήματα, νέες διαδικασίες κ.α.) έχουν διεκπεραιωθεί 24.877 σε σύνολο 29.894 αιτήσεων (83,22%) όσον αφορά στις εκταρικές επιδοτήσεις, 814 από τις 860 αιτήσεις (94,65%) αναφορικά με τις Κεφαλικές επιδοτήσεις, ενώ οι υπόλοιπες βρίσκονται σε δείγμα ελέγχου Πολλαπλής Συμμόρφωσης (αιρεσιμότητα) και θα διεκπεραιωθούν αργότερα.
Προστίθεται σε ό,τι αφορά τις κρατικές ενισχύσεις αιγοπροβατοτροφίας ότι έχει διεκπεραιωθεί το 100%, ενώ συνεχίζεται απρόσκοπτα η προσπάθεια διεκπεραίωσης και των υπολοίπων αιτήσεων, η οποία, εφόσον οι αιτήσεις δεν παρουσιάζουν προβλήματα και πληρούν τα κριτήρια, αναμένεται τις επόμενες μέρες.
Υπενθυμίζεται ότι με βάση την ευρωπαϊκή νομοθεσία οι πληρωμές επιτρέπεται να ξεκινήσουν τον μήνα Δεκέμβριο και να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούνιο του επόμενου έτους, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις