ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κέντρα διασκέδασης: Τους «χτύπησε» την πόρτα η ακρίβεια - «Η Κυβέρνηση μας άφησε στο έλεος του Θεού»

Κέντρα διασκέδασης: Τους «χτύπησε» την πόρτα η ακρίβεια - «Η Κυβέρνηση μας άφησε στο έλεος του Θεού»

Αντιμέτωπα με την ακρίβεια είναι και τα κέντρα διασκέδασης, τα οποία ετοίμασαν αιτήματα που θέλουν να θέσουν σε συνάντηση που θα διευθετήσουν με τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, κ. Γιώργο Παπαναστασίου, μετά το πέρας της εορταστικής περιόδου, με σκοπό την εξεύρεση λύσης για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις αυξήσεις.

Μιλώντας στο ThemaOnline ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Διασκέδασης (ΠΑ.ΣΥ.ΚΕ.Δ), Νίκος Βασιλείου, ανέφερε ότι, «το θέμα της ενέργειας είναι κάτι που μας απασχολεί πάρα πολύ τον τελευταίο χρόνο. Όπως όλοι, έχουμε «χτυπηθεί» κι εμείς από την ακρίβεια».

«Τα κέντρα διασκέδασης χρειάζονται τη στήριξη της Κυβέρνησης σε αυτό τον τομέα και πρέπει να εξευρεθούν λύσεις, για να μπορούμε κι εμείς από πλευράς μας να δουλεύουμε, χωρίς να φοβόμαστε να δούμε τον λογαριασμό του ρεύματος στο τέλος του μήνα», τόνισε ο κ. Βασιλείου.

Ιδικά εμείς, συνέχισε, «έχουμε επηρεαστεί περισσότερο από την ακρίβεια, επειδή το μεγαλύτερο κονδύλι, που είναι ο ηλεκτρισμός, είναι για εμάς βραχνάς. Τα κέντρα διασκέδασης διαθέτουν και χρησιμοποιούν μηχανήματα υψηλής ισχύος, για τα φώτα, τη μουσική ακόμα και για τον καθαρισμό των μαγαζιών έτσι, ο λογαριασμός του ρεύματος είναι «τσιμπημένος» στο τέλος του μήνα», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς εάν έχουν λάβει κάποια βοήθεια για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις αυξήσεις των λογαριασμών, ο κ. Βασιλείου απάντησε πως, «η Κυβέρνηση μας άφησε στο έλεος του Θεού».

«Έχουμε ετοιμάσει μια σειρά αιτημάτων που θέλουμε να συζητήσουμε με τον αρμόδιο Υπουργό γιατί δεν υπάρχει πλέον περιθώριο, πρέπει να βρεθεί μια λύση για να μπορούμε κι εμείς να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα που υπάρχουν. Θα διευθετήσουμε συνάντηση με τον κ. Παπαναστασίου μετά το πέρας των εορτών», κατέληξε ο κ. Βασιλείου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top