ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση 30χρονος στην Πάφο για υποθέσεις κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας

Υπό κράτηση 30χρονος στην Πάφο για υποθέσεις κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας, καθώς και κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, τον 30χρονο ύποπτο, εναντίον του οποίου είχε πρόσφατα εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης σε σχέση με υποθέσεις κλοπής κινητού τηλεφώνου και κλοπής χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό με τη χρήση κλοπιμαίας πιστωτικής κάρτας, εντόπισαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου να κινείται με ποδήλατο σε περιοχή στην Κάτω Πάφο γύρω στις 11.30 το πρωί της Παρασκευής και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Η κλοπή του κινητού τηλεφώνου και της πιστωτικής κάρτας, η οποία στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε σε πέντε καταστήματα και περίπτερα στην Πάφο, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στην Πάφο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 30χρονου υπόπτου.

Αμέσως μετά τη σύλληψη του υπόπτου, τα μέλη του ΤΑΕ προχώρησαν σε έρευνα και εντόπισαν στην κατοχή του αριθμό κοσμημάτων όπως δακτυλίδια, καδένες λαιμού, ένα βραχιόλι, ζεύγος σκουλαρίκια και αριθμό ρολογιών, δύο κινητά τηλέφωνα, και άλλη περιουσία που διερευνάται εάν είναι κλοπιμαία. Εντόπισαν επίσης στην κατοχή του υπόπτου εργαλεία διάρρηξης, αριθμό μαχαιριών και μικροποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, που πιστεύεται ότι πρόκειται για μεθαμφεταμίνη.

Ο 30χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας και για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, της μαχαιροφορίας και της κατοχής ναρκωτικών. Ο ύποπτος τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζει τις έρευνες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top