«Μαύρη Παραμονή»: Δεν άντεξε ο Κυριάκος και υπέκυψε λίγες μέρες μετά το τροχαίο

«Μαύρη Παραμονή»: Δεν άντεξε ο Κυριάκος και υπέκυψε λίγες μέρες μετά το τροχαίο

Υπέκυψε στα τραύματά του, χθες το μεσημέρι, ο 57χρονος Κυριάκος Οικονομίδης, από τη Γιόλου, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα, σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη στις 25 Δεκεμβρίου, 2023 στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 4.00 το απόγευμα της 25ης Δεκεμβρίου, στον δρόμο Στρουμπιού – Τσάδας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος, με συνοδηγό 73χρονη, 49χρονο και 20χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος, με συνοδηγό 34χρονη και συνεπιβάτες δύο παιδιά, ηλικίας 2 και 6 ετών. Με τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, το δεύτερο όχημα φέρεται να περιστράφηκε στον δρόμο και να συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 57χρονος, με κατεύθυνση προς Τσάδα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του 57χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Στρουμπιού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE