Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστή ταυτότητα - Διήμερη κράτηση για 30χρονη

Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστή ταυτότητα - Διήμερη κράτηση για 30χρονη

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε χτες Δευτέρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονης που προσπάθησε να πετάξει την Κυριακή με πλαστή ταυτότητα από την Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 31.12.23 στις 06:30 το πρωί παρουσιάστηκε στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου γυναίκα με προορισμό το Παρίσι.

Η συγκεκριμένη παρουσίασε γαλλικό δελτίο ταυτότητας ωστόσο στο πλαίσιο του διαβατηριακού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω έγγραφο ήταν πλαστογραφημένο.

Ανακρινόμενη η γυναίκα ομολόγησε ότι το ταξιδιωτικό έγγραφο δεν της ανήκει και ανέφερε ότι είναι ηλικίας 30 ετών και έχει υποβάλει αίτηση για πολιτικό άσυλο. Η 30χρονη τέθηκε υπό διήμερη προσωποκράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE