Στο κελί 43χρονος για πρόκληση ψυχολογικής βλάβης και βία στην οικογένεια

Στο κελί 43χρονος για πρόκληση ψυχολογικής βλάβης και βία στην οικογένεια

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το Σάββατο σε 43χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για αδικήματα βίας στην οικογένεια.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ο 43χρονος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, καταδικάστηκε για αδικήματα που αφορούν βία στην οικογένεια, πρόκληση ψυχολογικής βλάβης, ψυχολογικής βίας και παρενόχλησης.

Τα αδικήματα διαπράχτηκαν τον Αύγουστο του 2023, κατέληξε ο κ. Νικολάου. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE