Στο κελί 43χρονος για πρόκληση ψυχολογικής βλάβης και βία στην οικογένεια

Στο κελί 43χρονος για πρόκληση ψυχολογικής βλάβης και βία στην οικογένεια

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το Σάββατο σε 43χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για αδικήματα βίας στην οικογένεια.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ο 43χρονος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, καταδικάστηκε για αδικήματα που αφορούν βία στην οικογένεια, πρόκληση ψυχολογικής βλάβης, ψυχολογικής βίας και παρενόχλησης.

Τα αδικήματα διαπράχτηκαν τον Αύγουστο του 2023, κατέληξε ο κ. Νικολάου. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE