Αναμένει τον διορισμό του απεσταλμένου η Λευκωσία - Έπεται το Εθνικό Συμβούλιο

Αναμένει τον διορισμό του απεσταλμένου η Λευκωσία - Έπεται το Εθνικό Συμβούλιο

Η Λευκωσία αναμένει την ανακοίνωση από τα ΗΕ για τον διορισμό της Κολομβιανής πρώην ΥΠΕΞ στη θέση της απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ερωτηθείς εάν η ανακοίνωση αυτή αναμένεται σύντομα ή και σήμερα, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι ισχύει η ενημέρωση που η Κυβέρνηση είχε και πριν τις γιορτές «ότι επίκειται ο διορισμός».

Σε ερώτηση για το πότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ανακοινώσει την διαπραγματευτική ομάδα ο κ. Λετυμπιώτης είπε ότι θα προηγηθεί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου στις 8 Ιανουαρίου, την ερχόμενη Δευτέρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE