Ξέσπασε πυρκαγιά σε μικρό λεωφορείο ιδιωτικής εταιρείας στην επαρχία Λεμεσού

Ξέσπασε πυρκαγιά σε μικρό λεωφορείο ιδιωτικής εταιρείας στην επαρχία Λεμεσού

Ολοσχερώς καταστράφηκε μικρό λεωφορείο από φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο στο Καντού.  Το λεωφορείο ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία, με τις αρμόδιες αρχές να διερευνούν το κατά πόσο η φωτιά ήταν τυχαία ή κακόβουλη ενέργεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά στο μικρό λεωφορείο ξέσπασε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυκτα, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το κοινοτικό συμβούλιο του Καντού της επαρχίας Λεμεσού. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής της Δημοκρατίας και των Βρετανικών βάσεων που έσπευσαν επί τόπου.

Το λεωφορείο ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία και χρησιμοποιείται για τις ανάγκες της ΕΜΕΛ. Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διεξάγουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για τυχαία πυρκαγιά ή κακόβουλη ενέργεια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE