Υποψηφιότητα για τη δημαρχία Αμμοχώστου εξήγγειλε ο Βασίλης Μαύρου

Υποψηφιότητα για τη δημαρχία Αμμοχώστου εξήγγειλε ο Βασίλης Μαύρου

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία Αμμοχώστου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές εξήγγειλε ο Δρ. Βασίλης Μαύρος, ο οποίος ανέφερε, σύμφωνα με ανακοίνωση κατόπιν της δημοσιογραφικής διάσκεψης που παρέθεσε, «ότι μετά από πολλή σκέψη και παροτρύνσεις από φίλους και συναγωνιστές» αποφάσισε να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημάρχου Αμμοχώστου ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Ο Δρ. Βασίλης Μαύρου σημείωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι στο θέμα της Αμμοχώστου όχι μόνο δεν έχουν επιτευχθεί βήματα προς τα εμπρός, αλλά βιώνουμε ολοένα και μεγαλύτερες προκλήσεις από την κατοχική Τουρκία. Αναφέρθηκε στη δράση του στο ΗΒ, με διοργάνωση αντικατοχικών εκδηλώσεων και ειρηνικών διαμαρτυριών, καθώς και στην προώθηση ψηφισμάτων για την Αμμόχωστο και την Κύπρο στο Βρετανικό Κοινοβούλιο, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στο Συμβούλιο της Ευρώπης, όπως και στην Παρέμβαση από τον ίδιο για επιτυχή προώθηση Αλλαγής στο Μανιφέστο του Εργατικού Κόμματος στο ΗΒ για το θέμα της Αμμοχώστου και της Κύπρου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE