H Παρί Σεν Ζερμέν πήρε και το Super Cup, 2-0 την Τουλούζ

H Παρί Σεν Ζερμέν πήρε και το Super Cup, 2-0 την Τουλούζ

Η Παρί κατέκτησε για δωδέκατη φορά στην ιστορία της το Trophée des Champions, έπειτα από το 2-0 επί της Τουλούζ στο "Παρκ ντε Πρενς", με τον Λουίς Ενρίκε να πανηγυρίζει τον πρώτο τίτλο του στους Γάλλους.

Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Κανγκ-Ιν Λι και είχαν την κυριαρχία στη συνέχεια. Με κατοχή μπάλας άνω του 70% και καλές ευκαιρίες, βρήκε δεύτερο γκολ με τον Κιλιάν Εμπαπέ στο 44' και θεώρησε ότι κλείδωσε τη νίκη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE