H Παρί Σεν Ζερμέν πήρε και το Super Cup, 2-0 την Τουλούζ

H Παρί Σεν Ζερμέν πήρε και το Super Cup, 2-0 την Τουλούζ

Η Παρί κατέκτησε για δωδέκατη φορά στην ιστορία της το Trophée des Champions, έπειτα από το 2-0 επί της Τουλούζ στο "Παρκ ντε Πρενς", με τον Λουίς Ενρίκε να πανηγυρίζει τον πρώτο τίτλο του στους Γάλλους.

Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Κανγκ-Ιν Λι και είχαν την κυριαρχία στη συνέχεια. Με κατοχή μπάλας άνω του 70% και καλές ευκαιρίες, βρήκε δεύτερο γκολ με τον Κιλιάν Εμπαπέ στο 44' και θεώρησε ότι κλείδωσε τη νίκη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE