H Παρί Σεν Ζερμέν πήρε και το Super Cup, 2-0 την Τουλούζ

H Παρί Σεν Ζερμέν πήρε και το Super Cup, 2-0 την Τουλούζ

Η Παρί κατέκτησε για δωδέκατη φορά στην ιστορία της το Trophée des Champions, έπειτα από το 2-0 επί της Τουλούζ στο "Παρκ ντε Πρενς", με τον Λουίς Ενρίκε να πανηγυρίζει τον πρώτο τίτλο του στους Γάλλους.

Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Κανγκ-Ιν Λι και είχαν την κυριαρχία στη συνέχεια. Με κατοχή μπάλας άνω του 70% και καλές ευκαιρίες, βρήκε δεύτερο γκολ με τον Κιλιάν Εμπαπέ στο 44' και θεώρησε ότι κλείδωσε τη νίκη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE