H Παρί Σεν Ζερμέν πήρε και το Super Cup, 2-0 την Τουλούζ

H Παρί Σεν Ζερμέν πήρε και το Super Cup, 2-0 την Τουλούζ

Η Παρί κατέκτησε για δωδέκατη φορά στην ιστορία της το Trophée des Champions, έπειτα από το 2-0 επί της Τουλούζ στο "Παρκ ντε Πρενς", με τον Λουίς Ενρίκε να πανηγυρίζει τον πρώτο τίτλο του στους Γάλλους.

Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Κανγκ-Ιν Λι και είχαν την κυριαρχία στη συνέχεια. Με κατοχή μπάλας άνω του 70% και καλές ευκαιρίες, βρήκε δεύτερο γκολ με τον Κιλιάν Εμπαπέ στο 44' και θεώρησε ότι κλείδωσε τη νίκη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE