H Παρί Σεν Ζερμέν πήρε και το Super Cup, 2-0 την Τουλούζ

H Παρί Σεν Ζερμέν πήρε και το Super Cup, 2-0 την Τουλούζ

Η Παρί κατέκτησε για δωδέκατη φορά στην ιστορία της το Trophée des Champions, έπειτα από το 2-0 επί της Τουλούζ στο "Παρκ ντε Πρενς", με τον Λουίς Ενρίκε να πανηγυρίζει τον πρώτο τίτλο του στους Γάλλους.

Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Κανγκ-Ιν Λι και είχαν την κυριαρχία στη συνέχεια. Με κατοχή μπάλας άνω του 70% και καλές ευκαιρίες, βρήκε δεύτερο γκολ με τον Κιλιάν Εμπαπέ στο 44' και θεώρησε ότι κλείδωσε τη νίκη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE