LIKE ONLINE

Ιnfluencer έβγαλε το εσώρουχό της σε κατάστημα IKEA και... έπιασε με αυτό κοτσίδα τα μαλλιά της -Δείτε βίντεο

Ιnfluencer έβγαλε το εσώρουχό της σε κατάστημα IKEA και... έπιασε με αυτό κοτσίδα τα μαλλιά της -Δείτε βίντεο

Μια Ταϊβανέζα influencer κατάφερε να προκαλέσει αντιδράσεις όταν επισκέφτηκε ένα κατάστημα IKEA κάνοντας την εξής κίνηση: Η Iris Hsieh κάθεται σε ένα κρεβάτι της εταιρείας ντυμένη στα λευκά, βγάζει το κόκκινο στρινγκ της και το χρησιμοποιεί για να πιάσει τα μαλλιά της αλογοουρά.

«Φαίνονται ωραία δεμένα;» ρωτά η Iris τους 913.900 followers της στο βίντεο των 24 δευτερολέπτων, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 144.000 προβολές στο Twitter.

 
Σε ένα άλλο βίντεο, επιδεικνύει για λίγο το σέξι εσώρουχό της καθώς λέει με νάζι: «Πότε μπορώ να έρθω στο σπίτι σου; Τώρα επισκέπτομαι μόνο το ΙΚΕΑ».

Η γεννημένη στην Taichung είναι νοσοκόμα και έγινε influencer με 69.600 followers στο Facebook, 233.000 στο Instagram και 243.500 στο TikTok.

Το 2022 προκάλεσε ξανά όταν πόζαρε με ένα διάφανο δαντελένιο σουτιέν μπροστά από το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι. «Η πρώτη φορά που βλέπω το μουσείο του Λούβρου. Μπόρεσα να βγάλω μόνο τρεις φωτογραφίες με το όμορφο σουτιέν τοπ που μόλις αγόρασα, καθώς η αστυνομία με πλησίασε και μου έκανε παρατήρηση», είχε γράψει η Hsieh σε μια ανάρτηση στο Instagram που έχει διαγραφεί.

 
Iris_Hsieh_Louvros

Το τελευταίο της κόλπο, με το Ikea, έχει προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις καθώς σε κάποιους άρεσε ενώ οι περισσότεροι το βρήκαν άσεμνο και χυδαίο.

«Δεν είναι τολμηρό, είναι άσεμνο και ακατάλληλο», σχολίασε κάποιος. «Ποιος θα το έκανε αυτό», έγραψε κάποιος άλλος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top