Νεκροί 14 Παλαιστίνιοι από βομβαρδισμούς στη Γάζα - Ανάμεσά τους εννέα παιδιά

Νεκροί 14 Παλαιστίνιοι από βομβαρδισμούς στη Γάζα - Ανάμεσά τους εννέα παιδιά

Δεκατέσσερις Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους και 9 παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στο Αλ Μαουάσι, δυτικά της πόλης Χαν Γιουνίς της Γάζας, όπως είπε στο Ρόιτερς αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας στη Γάζα.

Ο πόλεμος στη Γάζα που συνεχίζεται εδώ και σχεδόν τρεις μήνες έχει κοστίσει τη ζωή σε 22.313 ανθρώπους στη Λωρίδα της Γάζας, κυρίως γυναίκες, εφήβους και παιδιά, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό της κυβέρνησης της Χαμάς.

Η αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου άφησε πίσω περίπου 1.140 νεκρούς στο Ισραήλ, κυρίως αμάχους, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου που βασίζεται σε επίσημα στοιχεία του Ισραήλ. Οι μαχητές του ισλαμιστικού κινήματος έπιασαν ομήρους περίπου 250 ανθρώπους, εκ των οποίων οι 129 κρατούνται ακόμη στη Γάζα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE