Καταδικάζει την επίθεση στο Κερμάν του Ιράν ο Μπορέλ

Καταδικάζει την επίθεση στο Κερμάν του Ιράν ο Μπορέλ

Την καταδίκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Κερμάν του Ιράν εξέφρασε ο Ύπατος Εκπρόσωπος, Ζοζέπ Μπορέλ, σε γραπτή δήλωσή του.

«Η ΕΕ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τη βομβιστική επίθεση στην πόλη Κερμάν στο Ιράν. Η σοκαριστική αυτή τρομοκρατική ενέργεια κόστισε τη ζωή αθώων πολιτών, ενώ πολλοί τραυματίστηκαν» ανέφερε.

«Η ΕΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της στον ιρανικό λαό. Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λεμεσός: Φόνος ο θάνατος της 30χρονης - Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Τα στοιχεία της στη δημοσιότητα

Λεμεσός: Φόνος ο θάνατος της 30χρονης - Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Τα στοιχεία της στη δημοσιότητα

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό με θύμα την VICTORY OSARUMEN THOMPSON, 30 ετών από τη Νιγηρία.