Καταδικάζει την επίθεση στο Κερμάν του Ιράν ο Μπορέλ

Καταδικάζει την επίθεση στο Κερμάν του Ιράν ο Μπορέλ

Την καταδίκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Κερμάν του Ιράν εξέφρασε ο Ύπατος Εκπρόσωπος, Ζοζέπ Μπορέλ, σε γραπτή δήλωσή του.

«Η ΕΕ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τη βομβιστική επίθεση στην πόλη Κερμάν στο Ιράν. Η σοκαριστική αυτή τρομοκρατική ενέργεια κόστισε τη ζωή αθώων πολιτών, ενώ πολλοί τραυματίστηκαν» ανέφερε.

«Η ΕΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της στον ιρανικό λαό. Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE