H δωρεά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ για την ανακατασκευή του γηπέδου της

H δωρεά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ για την ανακατασκευή του γηπέδου της

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός να δίνουν φιλικές αναμετρήσεις, χαρίζοντας τα έσοδά τους στην ΑΕΚ, για την ανακαίνιση του γηπέδου της και αυτή να «ανταποδίδει» δύο μήνες μετά; Στο σήμερα μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά τον Ιανουάριο του 1962, συνέβη πράγματι!

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί εν έτει 2024, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να αγωνίζονται και να χαρίζουν τα έσοδά τους στην ΑΕΚ, για την ανέγερση της Αγιάς Σοφιάς; Μάλλον όχι. Ωστόσο, σε μία εποχή άλλων ηθών για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αμφότεροι οι παραδοσιακοί «εχθροί» της, έπαιξαν από ένα φιλικό παιχνίδι, με τα έσοδα που τους αναλογούσαν, να τα χαρίζουν στην «Ένωση» για την ανακαίνιση του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaspots

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Με την πρώτη εφαρμογή της νέας διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Βουλής θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου η πρώτη Ολομέλεια της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων που προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου 2026

BEST OF TOTHEMAONLINE