Προσωρινά κλειστός ο δρόμος προς Ακάμα παρά τον «Άσπρο ποταμό»

Προσωρινά κλειστός ο δρόμος προς Ακάμα παρά τον «Άσπρο ποταμό»

Προσωρινά κλειστός για όλα το οχήματα, λόγω επικινδυνότητας και για λόγους ασφαλείας, είναι από σήμερα ο δρόμος προς Ακάμα, παρά τον «Άσπρο ποταμό» μέχρι τη συμβολή του δρόμου από «Οσία Ματρώνα», σύμφωνα με το Τμήμα Δασών και το Δήμο Πέγειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, προτρέπονται οι επισκέπτες όπως χρησιμοποιούν το δρόμο προς και από το εκκλησάκι της «Οσίας Ματρώνας» και δίνεται στη δημοσιότητα σχετικό σχεδιάγραμμα.

Το Τμήμα Δασών απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση όταν ο δρόμος θα είναι ασφαλής για τους επισκέπτες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE