Προσωρινά κλειστός ο δρόμος προς Ακάμα παρά τον «Άσπρο ποταμό»

Προσωρινά κλειστός ο δρόμος προς Ακάμα παρά τον «Άσπρο ποταμό»

Προσωρινά κλειστός για όλα το οχήματα, λόγω επικινδυνότητας και για λόγους ασφαλείας, είναι από σήμερα ο δρόμος προς Ακάμα, παρά τον «Άσπρο ποταμό» μέχρι τη συμβολή του δρόμου από «Οσία Ματρώνα», σύμφωνα με το Τμήμα Δασών και το Δήμο Πέγειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, προτρέπονται οι επισκέπτες όπως χρησιμοποιούν το δρόμο προς και από το εκκλησάκι της «Οσίας Ματρώνας» και δίνεται στη δημοσιότητα σχετικό σχεδιάγραμμα.

Το Τμήμα Δασών απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση όταν ο δρόμος θα είναι ασφαλής για τους επισκέπτες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.