ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκωσίας Νίκος Τορναρίτης συναντάται με Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκωσίας Νίκος Τορναρίτης συναντάται με Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας Νίκος Τορναρίτης θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου συνάντηση με τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που οργανώνει ο κ. Τορναρίτης με τους απερχόμενους Δημάρχους για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από τα ζητήματα προτεραιότητας που έχουν οι τοπικές αρχές.

«Η συνάντηση με τον κ. Γιωρκάτζη αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς ο απερχόμενος Δήμαρχος της πρωτεύουσας έχει παράξει σημαντικό έργο στη διάρκεια της θητείας του, ενώ είναι υποψήφιος για την ανάληψη της προεδρίας του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος»

Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό, λειτουργικό κράτος, θέτοντας τις βάσεις για ειρηνική συνύπαρξη και αλληλοκατανόηση, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που παρέθεσε ο Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, Ιρφάν Σιντίκ, με την ευκαιρία των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top