ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Έξωση στον πρίγκιπα Άντριου από έπαυλη 30 δωματίων ετοιμάζει ο Κάρολος μετά τις νέες αποκαλύψεις Έπσταϊν

Βρετανία: Έξωση στον πρίγκιπα Άντριου από έπαυλη 30 δωματίων ετοιμάζει ο Κάρολος μετά τις νέες αποκαλύψεις Έπσταϊν

Αποφασισμένος να διώξει από την τεράστια έπαυλή του το... αίμα του, τον αδερφό του, πρίγκιπα Άντριου, εμφανίζεται ο βασιλιάς της Βρετανίας, Κάρολος.

Οι πράξεις του ερωτικά άτακτου γαλαζοαίματου αμαυρώνουν ανεπανόρθωτα την εικόνα του βρετανικού στέμματος, καθώς αποκαλύπτεται η ανάρμοστη συμπεριφορά του απέναντι σε ανήλικες κοπέλες, όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση Έπσταϊν.

Ο δούκας του Γιορκ διαμένει από το 2003 σε μια πολυτελή οικία 30 δωματίων και αρνείται πεισματικά να αποχωρήσει, όπως έγινε γνωστό φέτος. Προβάλλοντας το επιχείρημα ότι του το είχε παραχωρήσει η μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ, με μηδαμινό ενοίκιο όταν παντρεύτηκε, ο πρίγκιπας Άντριου παραμένει στην έπαυλη χωρίς.... να πληρώνει μία, ακόμη και μετά το διαζύγιό του με τη Σάρα Φέργκιουσον.

Το κόστος όμως της συντήρησης αυτού του σπιτιού είναι τσουχτερό, με τον βασιλιά Κάρολο να περιμένει μια απάντηση από τον αδερφό του για το πώς σκοπεύει να καλύψει τα ετήσια έξοδα που απαιτούνται, τώρα που δεν είναι πλέον εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο βασιλιάς Κάρολος καλύπτει ο ίδιος το ετήσιο κόστος των 3 εκατομμυρίων λιρών για την ασφάλεια του αδερφού του.

Οι βασιλικοί εμπειρογνώμονες μάλιστα πιστεύουν ότι ο μικρότερος αδερφός του δεν υπάρχει περίπτωση να μαζέψει ο ίδιος τα χρήματα για τη συντήρηση της έπαυλής του.

Οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Έπσταϊν από δικαστήριο της Νέας Υόρκης φέρνουν σε δεινή θέση τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος δεν μπορεί να παραμείνει με σταυρωμένα τα χέρια μετά τις ντροπιαστικές αποκαλύψεις για το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν χθες τα ξημερώματα επανέφεραν στο προσκήνιο τη σχέση του δούκα του Γιορκ με τον Αμερικανό χρηματιστή - παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν, με ισχυρισμούς ότι ο πρίγκιπας Άντριου κακοποιήσει σεξουαλικά νεαρές κοπέλες και συμμετείχε σε «όργιο ανηλίκων».

Ο Βρετανός πρίγκιπας αρνηθεί πεισματικά όλους τους ισχυρισμούς εναντίον του, ωστόσο, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «Daily Mail», αν και οι αποκαλύψεις των δικαστικών εγγράφων δεν εξέπληξαν κανένα, καλούν τον βασιλιά Κάρολο να λάβει θέση.
Τα δικαστικά έγγραφα που μόλις κυκλοφόρησαν πιστεύεται ότι ενίσχυσαν την αποφασιστικότητα του βασιλιά Καρόλου πως ο Άντριου δεν θα λάβει ποτέ άδεια να επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα.

«Όταν πρόκειται για οποιονδήποτε δημόσιο ρόλο του αδερφού του, δεν υπάρχει επιστροφή. Υπήρχε πάντα μια συμφωνία πως ο Άντριου θα μπορούσε να παρευρίσκεται σε ιδιωτικές και οικογενειακές εκδηλώσεις, όπως είναι εξάλλου δικαίωμά του. Αλλά όχι σε δημόσιες ή επίσημες εκδηλώσεις. Αυτό δεν έχει αλλάξει».

Το κόστος όμως της συντήρησης αυτού του σπιτιού είναι πελώριο, με τον βασιλιά Κάρολο να περιμένει μια απάντηση από τον αδερφό του για το πώς σκοπεύει να καλύψει τα ετήσια έξοδα που απαιτούνται, τώρα που δεν είναι πλέον εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Κατά συνέπεια, ο βασιλιάς Κάρολος θα πρέπει να... τιμωρήσει με κάποιον τρόπο τον πρίγκιπα Άντριου κι ένας από αυτούς είναι να εγκαταλείψει το «Royal Lodge» για ένα μικρότερο, πιο προσιτό και καλύτερα προστατευμένο ακίνητο στο βασιλικό κτήμα.

Πηγές της εφημερίδας «Daily Mail» αναφέρουν ότι ο βασιλιάς Κάρολος θέλει να λύσει το πρόβλημα εντός του έτους.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top