Τρίκαλα: Πιάστηκαν στα χέρια για τον σταυρό - Δείτε βίντεο

Τρίκαλα: Πιάστηκαν στα χέρια για τον σταυρό - Δείτε βίντεο

Μάλλον κωμικότραγικό ήταν το σκηνικό στη ρίψη του Σταυρού στα Τρίκαλα στα παγωμένα νερά του Ληθαίου, αφού κατέληξαν να πιαστούν στα χέρια οι κολυμβητές.

Σύμφωνα με το trikalaopinion, αρχικά τον σταυρό έπιασε ένας νεαρός, όμως έπεσαν πάνω του άλλοι για να τον πάρουν με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.

Η δυσφορία που προκλήθηκε αποτυπώθηκε και από το σχόλιο του Μητροπολίτη Αυλώνος κ. Χριστόδουλο ο οποίος από μικροφώνου είπε «θα σκοτωθούν τώρα…».

Πάντως, το περιστατικό άφησε πικρή γεύση σε όσους βρέθηκαν εκεί καθώς την τελετή παρακολουθούσαν και μικρά παιδιά τα οποία ήρθαν αντιμέτωπα με στιγμές βίας σε μία κορυφαία για την Ορθόδοξη Πίστη, γιορτή.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE