LIKE ONLINE

Απίστευτο περιστατικό στην Τσεχία: Ιερέας έκοψε τα... γεννητικά του όργανα - Δεν θα πιστέψετε τον λόγο

Απίστευτο περιστατικό στην Τσεχία: Ιερέας έκοψε τα... γεννητικά του όργανα - Δεν θα πιστέψετε τον λόγο

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Τσεχία, όταν ένας ιερέας έκοψε το πέος του με μαχαίρι μετά από τσίμπημα ενός τσιμπουριού.

Φαίνεται πως το ζωύφιο του προκάλεσε κάποιο ψυχωτικό επεισόδιο.

Τι συνέβη

«Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη, πιθανόν να ήταν κάποιο πρόβλημα υγείας», δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο δήμαρχος της περιοχής της Νότιας Βοημίας, όπου συνέβη το ανησυχητικό περιστατικό.

Σύμφωνα με τα τσεχικά μέσα ενημέρωσης, οι ντόπιοι αντιλήφθηκαν για πρώτη φορά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού ο κληρικός δεν εμφανίστηκε σε μια συνάντηση που είχε.

Τραυματιοφορείς έσπασαν την πόρτα του σπιτιού του και βρήκαν τον ιερέα να κείτεται αναίσθητος σε μια λίμνη αίματος με τα γεννητικά του όργανα κομμένα.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα της περιοχής, όπου οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά. Λόγω της επιδεινούμενης κατάστασής του, οι γιατροί έθεσαν τον άνδρα σε τεχνητό κώμα, στον οποίο παρέμεινε για 10 ημέρες, αναφέρει η Daily Mail.

Δυστυχώς, οι γιατροί δυσκολεύτηκαν να μάθουν τι είχε συμβεί προηγουμένως λόγω της κωματώδους κατάστασής του.

Τι προκαλεί το τσίμπημα του τσιμπουριού

Ωστόσο, αργότερα ανακάλυψαν κεντρική βλάβη στο νευρικό σύστημα του ασθενούς, η οποία φαίνεται να είναι ιογενούς προέλευσης.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο ιερέας πάσχει από εγκεφαλίτιδα που μεταδίδεται από τσιμπούρια, και προκαλεί διόγκωση του εγκεφάλου.

Σε προχωρημένο στάδιο, η πάθηση αυτή μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στην προσωπικότητα, ακόμη και ψύχωση, κάτι που πιστεύεται ότι συνέβαινε με τον ιερέα.

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών, η Τσεχική Δημοκρατία είναι μία από τις χώρες με τη μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης της ασθένειας στην Ευρώπη, καταγράφοντας από 500 έως 1.000 κρούσματα ετησίως.

Ο κίνδυνος είναι ιδιαίτερα μεγάλος στην περιοχή της Νότιας Βοημίας, όπου σημειώθηκε το περιστατικό.

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top