Κλέφτες στην Ελλάδα εισέβαλαν σε σπίτια, μετά μπήκαν σε καφενείο και... μαγείρεψαν

Κλέφτες στην Ελλάδα εισέβαλαν σε σπίτια, μετά μπήκαν σε καφενείο και... μαγείρεψαν

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη λίγο μετά την έλευση του νέου χρόνου στο χωριό Σμίξη Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, διαρρήκτες μετά τα μεσάνυχτα της 2ας Ιανουαρίου, μπήκαν τουλάχιστον σε δύο σπίτια Λαρισαίων κλέβοντας χρήματα και ό,τι άλλο πολύτιμο βρήκαν.

Το πλέον ενδιαφέρον όμως, είναι πως γύρω στις 3 τα ξημερώματα, παραβίασαν και την πόρτα καφενείου του χωριού. Αφού μπήκαν μέσα, χρησιμοποίησαν μαγειρικά σκεύη, μαγείρεψαν, έφαγαν και μετά από περίπου τρία τέταρτα της ώρας έφυγαν σαν κύριοι!

Η Σμίξη είναι ένα από τα Βλαχοχώρια των Γρεβενών, χτισμένη σε υψόμετρο 1.220 μέτρων στην πλαγιά του όρους Βασιλίτσα, της οροσειράς της Πίνδου και αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς της Ελλάδας.

Λόγω της γειτνίασης της με το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας έχει μετατραπεί σε σημαντικό χειμερινό θέρετρο της περιοχής με αξιόλογη τουριστική κίνηση. Απέχει 38 χιλιόμετρα από τα Γρεβενά, ενώ συνορεύει με τις Τοπικές Κοινότητες Αβδέλλας, Φιλιππαίων, Σαμαρίνας και Διστράτου.

ΠΗΓΗ: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE