Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αλλοδαπή γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λάρνακα, και διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ: Την είχε κλειδωμένη ο συμβίος της και επιχείρησε να πάει στο διπλανό διαμέρισμα η γυναίκα που έπεσε από πολυκατοικία στη Λάρνακα - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, τα οποία άρχισαν έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.