Γυναίκα έπεσε από πολυκατοικία στη Λάρνακα - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Γυναίκα έπεσε από πολυκατοικία στη Λάρνακα - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής 07 Ιανουαρίου στη Λάρνακα καθώς γυναίκα  έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αλλοδαπή γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λάρνακα, και διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης. 

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, τα οποία άρχισαν έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE