Γυναίκα έπεσε από πολυκατοικία στη Λάρνακα - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Γυναίκα έπεσε από πολυκατοικία στη Λάρνακα - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής 07 Ιανουαρίου στη Λάρνακα καθώς γυναίκα  έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αλλοδαπή γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λάρνακα, και διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης. 

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, τα οποία άρχισαν έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE