Γυναίκα έπεσε από πολυκατοικία στη Λάρνακα - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Γυναίκα έπεσε από πολυκατοικία στη Λάρνακα - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής 07 Ιανουαρίου στη Λάρνακα καθώς γυναίκα  έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αλλοδαπή γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λάρνακα, και διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης. 

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, τα οποία άρχισαν έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE