Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστό δελτίο ταυτότητας - Συνελήφθη 25χρονος

Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστό δελτίο ταυτότητας - Συνελήφθη 25χρονος

Στην σύλληψη 25χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπία.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το Σάββατο, στις 15:20, παρουσιάστηκε στο τομέα των αναχωρήσεων του αερολιμένα Πάφου άντρας ο οποίος παρουσίασε γαλλικό δελτίο ταυτότητας και είχε προορισμό την Ρώμη.

Από έλεγχο του εγγράφου που κατείχε, δηλαδή του γαλλικού δελτίου ταυτότητας, διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστό, ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι ανακρινόμενος ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι δεν είναι το πρόσωπο που αναγραφόταν στο εν λόγω διαβατήριο και ότι πρόκειται για 25χρονο αιτητή πολιτικού ασύλου.

Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE