ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 29 Ιανουαρίου η συνάντηση των Αιγοπροβατοτρόφων με τον ΠτΔ για το χαλλούμι

Στις 29 Ιανουαρίου η συνάντηση των Αιγοπροβατοτρόφων με τον ΠτΔ για το χαλλούμι

Δυσαρέσκεια για το ότι συζητήθηκαν θέματα ή και ελήφθησαν αποφάσεις στο Προεδρικό για το χαλλούμι ΠΟΠ εν απουσία των αιγοπροβατοτρόφων, εκφράζει η Συντονιστική Επιτροπή Αιγοπροβατοτρόφων.

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή εκφράζει ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανταποκρίθηκε στο αίτημά της κι έτσι καθορίστηκε μεταξύ τους συνάντηση στις 29 Ιανουαρίου.

Αναφέρει ότι «παρακολουθεί προσεκτικά και επιμελώς τα δρώμενα και τις εξελίξεις που αφορούν το χαλλούμι ΠΟΠ και φυσικά περιμένει την απαραίτητη ενημέρωση από τον Υπουργό Γεωργίας τις αμέσως επόμενες ημέρες».

Καταλήγοντας η Συντονιστική Επιτροπή Αιγοπροβατοτρόφων σημειώνει ότι «μόνιμη απαίτηση ήταν, είναι, και θα είναι η πιστή εφαρμογή της Νομοθεσίας και του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για το χαλλούμι ΠΟΠ».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top