Μαρία Παναγιώτου: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας»

Μαρία Παναγιώτου: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας»

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Μαρία Παναγιώτου, η οποία θα αναλάβει την Τετάρτη το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος μετά τον ανασχηματισμό στον οποίο προέβη σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η κ. Παναγιώτου, από την οποία ζητήθηκε από το ΚΥΠΕ μια πρώτη αντίδραση στο διορισμό της, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμή και την εμπιστοσύνη, επισημαίνοντας ότι θα εργαστεί με αφοσίωση για να φανεί αντάξια των προσδοκιών του Προέδρου. «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας», πρόσθεσε.

«Περισσότερα, μετά που θα αναλάβω επισήμως τα καθήκοντά μου και αφού ενημερωθώ από τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Ξενοφώντος», ανέφερε καταληκτικά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ξεκίνησαν το Σάββατο επίθεση κατά του Ιράν, με εκρήξεις να παρατηρούνται σε όλη την Τεχεράνη και σε πολλές πόλεις της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE