Επέστρεψε σε...δοκιμασμένη συνταγή ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Επέστρεψε σε...δοκιμασμένη συνταγή ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Σε μια κίνηση ματ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακοίνωσε διά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, τον μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης, μετά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες.

Ρίχνοντας μια δεύτερη ματιά στο προφίλ των νέων υπουργών, αυτό το οποίο διαπιστώνουμε είναι πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άφησε κατά μέρος εκείνα τα οποία επαναλάμβανε κατά την προεκλογική εκστρατεία είτε ο ίδιος είτε μέλη του επιτελείου του ότι "δεν πρόκειται να μπει στη λογική της εκπροσώπησης των κομμάτων που στήριξαν την υποψηφιότητά του, ψάχνοντας ανάμεσα σε τεχνοκράτες και νέους ανθρώπους."

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης αφού είδε πως η συνταγή την οποία ο ίδιος είχε στο μυαλό του προεκλογικά δεν του βγήκε, αποφάσισε να επιστρέψει σε δοκιμασμένες συνταγές και σε άρωμα κομματικό διορίζοντας τον Βασίλη Πάλμα ο οποίος προέρχεται από τη ΔΗΠΑ, τον Μιχάλη Δαμιανό Αντιπρόεδρο του ΔΗΚΟ, τη Μαρία Παναγιώτου απο την ΕΔΕΚ και την Αντωνία Θεοδοσίου η οποία προέρχεται από τους Οικολόγους.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE