Στο κελί οι δύο για διάρρηξη από εξοχική κατοικία - 1η Φεβρουαρίου η δίκη

Στο κελί οι δύο για διάρρηξη από εξοχική κατοικία - 1η Φεβρουαρίου η δίκη

Υπό κράτηση θα παραμείνουν δύο πρόσωπα μέχρι την 1η Φεβρουαρίου που είχαν συλληφθεί στις αρχές του χρόνου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στο Λατσί.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου τα δύο πρόσωπα φέρεται να απέσπασαν διάφορα αντικείμενα στις 2 Ιανουαρίου από εξοχική κατοικία, στο Λατσί.

Τη Δευτέρα παρουσιάστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, κατηγορήθηκαν γραπτώς και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για την 1η Φεβρουαρίου. Διέταξε επίσης όπως αυτοί παραμείνουν υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE