ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Η Γεωργία δέχθηκε τρία χτυπήματα με κουζινομάχαιρο - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Η Γεωργία δέχθηκε τρία χτυπήματα με κουζινομάχαιρο - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της άτυχης 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψε ότι η γυναίκα έφερε τραύματα στην δεξιά τραχηλική χώρα, υπέστη διατομή όλων των αγγείων και είχε ακατάσχετη αιμορραγία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες δέχθηκε τρεις μαχαιριές με κουζινομάχαιρο ενώ η σορός εντοπίστηκε μέσα σε έναν σάκο σε δύσβατη δασική περιοχή στο Μονοπηγαδο Θέρμης.

WhatsApp_Image_2024-01-08_at_22_54_15_b8a4670b
Η περιοχή που βρέθηκε νεκρή η 41χρονη
WhatsApp_Image_2024-01-08_at_22_54_14_b6c08c1d

Όσον αφορά τους δύο συλληφθέντες, πρώτος παραδέχθηκε ότι την σκότωσαν ο 34χρονος φίλος του συντρόφου της άτυχης γυναίκας, ενώ ο 39χρονος – μέχρι να εντοπιστεί η σορός και να αντιληφθεί ότι υπάρχουν συνταρακτικά στοιχεία εις βάρος του – αρνιόταν τα πάντα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη συνέχεια ο σύντροφός της 41χρονης ομολόγησε προφορικά την εμπλοκή του και, μάλιστα, έδωσε τη δική του εκδοχή και φέρεται να είπε ότι πρώτος την τραυμάτισε ο 34χρονος και ο ίδιος την αποτελείωσε.

Και οι δύο συλληφθέντες φέρεται να υποστηρίζουν ότι το κίνητρό τους ήταν η ληστεία, όμως κάτι «στράβωσε» και σκότωσαν τη γυναίκα για να μην τους «δώσει» στις Αρχές. Πρώτος ομολόγησε ο 34χρονος ενώ οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του και, αρχικά τον προσήγαγαν, καθώς ήταν σεσημασμένος και στο σπίτι που έγινε το φονικό βρέθηκε το αποτύπωμά του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top