Προειδοποίηση Ρωσίας για ρίψη πυραύλων μεταξύ Κύπρου και Συρίας!

Προειδοποίηση Ρωσίας για ρίψη πυραύλων μεταξύ Κύπρου και Συρίας!

«Η Ρωσία εξέδωσε προειδοποίηση για την Κύπρο, προκειμένου να αποτρέψει τα αεροσκάφη να πραγματοποιούν πτήσεις από τα συνηθισμένα δρομολόγιά τους».

Αυτό αναφέρει (12/09) ο Τύπος της Ρωσίας, αναφερόμενος στην άσκηση της Ρωσίας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, μεταξύ του συριακού λιμανιού της Ταρτούς και της Κύπρου (100 χλμ μακριά)».

Η ισραηλινή ιστοσελίδα DEBKAfile που ασχολείται με θέματα στρατιωτικής κατασκοπείας, σημειώνει μεταξύ άλλων: «Η Ρωσία όπως αναφέρθηκε στην Μόσχα έχει στείλει NOTAMs (αεροπορική προειδοποίηση) στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ για την άσκηση του ρωσικού ναυτικού  που θα περιλαμβάνει δοκιμαστικές ρίψεις πυραύλων…».

Εξάλλου, σε εφημερίδα της Ρωσίας παρουσιάζεται πηγή από το Υπουργείο Άμυνας της Κύπρου να αναφέρει ότι «είναι θέμα ρουτίνας».

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Tη λήψη νομικών μέτρων ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) για την παράνομη κράτηση των πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών από το κατοχικό καθεστώς εξετάζει η Κυπριακή Δημοκρατία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE