Ο «τελευταίος των Βίκινγκ» ξεγέλασε τον θάνατο και βούτηξε σε παγωμένη λίμνη από τα 40 μέτρα - Δείτε βίντεο

Ο «τελευταίος των Βίκινγκ» ξεγέλασε τον θάνατο και βούτηξε σε παγωμένη λίμνη από τα 40 μέτρα - Δείτε βίντεο

Ένας άνδρας στη Νορβηγία έχει χαρακτηριστεί ως «ο τελευταίος Βίκινγκ πάνω στη Γη» και πρόσφατα αποκάλυψε πώς πραγματοποίησε ένα τολμηρό άλμα από ύψος 40 μέτρων.

Ο Ken Stornes εθεάθη να πηδάει από ένα περβάζι και να πέφτει με φόρα μέσα σε ένα παγωμένο νορβηγικό ποτάμι. Το τολμηρό κόλπο του γενναίου άνδρα στις 3 Δεκεμβρίου καταγράφηκε σε βιντεο και έχει πλέον προβληθεί περισσότερες από 20 εκατομμύρια φορές στο διαδίκτυο.

Με αυτή τη βουτιά ο Κεν κατέγραψε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο της βουτιάς του σε όλα του τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έγραψε χαρακτηριστικά πως «για άλλη μια φορά επιστρέφουμε το παγκόσμιο ρεκόρ κατάδυσης στη Νορβηγία, όπου και ανήκει».

Μιλώντας στην εφημερίδα The Sun, ο Ken αποκάλυψε ότι «περίμενε ότι πεθάνει μετά την πτώση. "«Δεν υπήρχε περιθώριο για φόβο», δήλωσε ο μυώδης άνδρας.

«Δεν είναι επειδή είμαι σκληρός ή κάτι τέτοιο, είναι επειδή είναι τόσο επικίνδυνο όλο αυτό που λειτουργείς με το ένστικτο της επιβίωσης. Αν αρχίσεις να σκέφτεσαι, θα πεθάνεις» είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE