Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρό βρέφος 6 μηνών - Συνελήφθη η μητέρα του

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρό βρέφος 6 μηνών - Συνελήφθη η μητέρα του

Εικόνες που παραπέμπουν σε αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης (9.1.2024) στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου οι παππούδες ενός παιδιού μετέφεραν ένα βρέφος 6 μηνών που το είχε σκοτώσει η μητέρα του. Η 37χρονη γυναίκα συνελήφθη από τις Αρχές. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, ο παππούς και η γιαγιά πήγαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση αλλοφροσύνης, με το αγοράκι, παιδί της κόρης τους, στην αγκαλιά τους.

Το βρέφος ήταν εμφανώς κακοποιημένο. Ήδη, από την άφιξή του στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό, ενώ δεν εκδήλωσε καμία αντίδραση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στραγγάλισε το παιδί της, το οποίο έφερε σοβαρά τραύματα. 

Ο παππούς και η γιαγιά έλεγαν ότι η κόρη τους είχε έντονα ψυχολογικά προβλήματα και πάσχει από βαριά κατάθλιψη. Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE