Τραγωδία στο Αζερμπαϊτζάν: Τέσσερα βρέφη έχασαν τη ζωή τους μετά από φωτιά σε μαιευτήριο

Τραγωδία στο Αζερμπαϊτζάν: Τέσσερα βρέφη έχασαν τη ζωή τους μετά από φωτιά σε μαιευτήριο

Η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης σε μαιευτήριο του Μπακού στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα βρέφη στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών, ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων του Αζερμπαϊτζάν και το γραφείο του γενικού εισαγγελέα Καμράν Αλίεφ.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, άλλοι τρεις άνθρωποι αντιμετώπισαν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα λόγω του καπνού που κατέκλυσε πτέρυγα του νοσοκομείου. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, διευκρινίζεται.

Ο γενικός εισαγγελέας του Αζερμπαϊτζάν διέταξε έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς, η οποία φέρεται να ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα, καθώς και για να αναζητηθούν ευθύνες σε περίπτωση που προκύψει ότι παραβιάστηκαν τα μέτρα ασφαλείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE