Ντου της ΥΚΑΝ σε οικία στη Λεμεσό - Εντοπίστηκαν εκρηκτικές ύλες και ναρκωτικά, χειροπέδες σε δύο

Ντου της ΥΚΑΝ σε οικία στη Λεμεσό - Εντοπίστηκαν εκρηκτικές ύλες και ναρκωτικά, χειροπέδες σε δύο

Μέλη της Αστυνομίας (Κλιμάκιο ΥΚΑΝ Λεμεσού), διεξήγαγαν χθες έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε οικία στη Λεμεσό.

Κατά την έρευνα, η οποία έγινε στην παρουσία των δύο ενοίκων της οικίας, άντρες ηλικίας 29 και 24 ετών, ανευρέθηκε μια τσάντα ώμου, εντός της οποίας υπήρχαν τέσσερις εργοστασιακές κροτίδες, τρεις αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί και ένα πλαστικό μπουκάλι που περιείχε εύφλεκτη ύλη.

Επίσης εντός της οικίας σε κάλαθο απορριμμάτων, ανευρέθηκε ένα τεμάχιο νάιλον διαφανές σακούλι, το οποίο περιείχε μικρή ποσότητα κάνναβης.

Και τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE