Ελλάδα: Θλίψη για ηλικιωμένο ζευγάρι που έφυγε από τη ζωή με λίγες μέρες διαφορά

Ελλάδα: Θλίψη για ηλικιωμένο ζευγάρι που έφυγε από τη ζωή με λίγες μέρες διαφορά

Σε ηλικία 87 ετών, ένα ζευγάρι από τη Λαμία έφυγε από τη ζωή… μαζί. Έτσι όπως ακριβώς είχε ζήσει για δεκαετίες, φτιάχνοντας μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά και βλέποντας και εγγόνια. Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν λόγω της προχωρημένης ηλικίας, είχαν ο ένας τον άλλον και το γιο τους που έμενε μαζί τους.

Το περασμένο Σάββατο 6 Ιανουαρίου έφυγε από τη ζωή η σύζυγος. Λόγοι ανωτέρας βίας, προκειμένου να φτάσει από νησί όπου διαμένει η κόρη τους με την οικογένειά της, οι συγγενείς της ηλικιωμένης όρισαν την εξόδιο ακολουθία της 87χρονης την Τρίτη 9 Ιανουαρίου.

Ο πόνος του αποχωρισμού όμως, φαίνεται ότι ήταν αβάσταχτος για το συνομήλικο σύζυγό της, που άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου. Έτσι λοιπόν η εξόδιος ακολουθία του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί μαζί.

Πηγή: LamiaReport.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE