Σαββίδης για «κόντρα» με Οδυσσέα: «Δεν έχω αντιπαράθεση με κανέναν»

Σαββίδης για «κόντρα» με Οδυσσέα: «Δεν έχω αντιπαράθεση με κανέναν»

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Γιώργος Σαββίδης, ξεκαθάρισε την Τετάρτη ότι δεν έχει αντιπαράθεση με κανέναν και ότι ο ίδιος ουδέποτε ξεκίνησε οποιαδήποτε αντιπαράθεση.

Σε δηλώσεις του, μετά την τελετή διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών, Υφυπουργών και Επιτρόπων στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Σαββίδης χαιρέτισε την απόφαση της Αρχής κατά της Διαφθοράς, η οποία απάλλαξε πλήρως, από οποιαδήποτε ποινική ευθύνη, τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, ενώ ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το πως θα πορευθεί η αντιπαράθεση που υπάρχει με τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας, ο ίδιος απάντησε πως δεν επιθυμεί να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα.

Ξεκαθάρισε πως δεν έχει αντιπαράθεση με κανέναν, σημειώνοντας ότι ουδέποτε ξεκίνησε οποιαδήποτε αντιπαράθεση.

«Νομίζω όσοι παρακολουθούν βλέπουν από πού ξεκινούν οι αντιπαραθέσεις και πόσο η δική μας πλευρά προσπαθεί, όσο το δυνατόν, να αποφεύγει να απαντά», είπε.

Ιδού η απάντηση της Ελεγκτικής

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE