Σίσσυ Χρηστίδου: «Θέλω φέτος να είναι μια βαρετή χρονιά»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Θέλω φέτος να είναι μια βαρετή χρονιά»

H Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε δηλώσεις για τη νέα χρονιά, όσα περιμένει από το 2024, αλλά και την απάτη με το όνομά της σε προώθηση σκευασμάτων αδυνατίσματος.

«Η χρονιά μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, πολλές εκπομπές, πολλά σήριαλ, νομίζω ότι η τηλεόραση είναι στα πάνω της και αυτό είναι σπουδαίο γιατί πολλοί άνθρωποι έχουν δουλειά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι» είπε αρχικά, στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE