Σίσσυ Χρηστίδου: «Θέλω φέτος να είναι μια βαρετή χρονιά»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Θέλω φέτος να είναι μια βαρετή χρονιά»

H Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε δηλώσεις για τη νέα χρονιά, όσα περιμένει από το 2024, αλλά και την απάτη με το όνομά της σε προώθηση σκευασμάτων αδυνατίσματος.

«Η χρονιά μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, πολλές εκπομπές, πολλά σήριαλ, νομίζω ότι η τηλεόραση είναι στα πάνω της και αυτό είναι σπουδαίο γιατί πολλοί άνθρωποι έχουν δουλειά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι» είπε αρχικά, στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Δημοσθένους: Ενταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου γνωστού προσώπου

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Δημοσθένους: Ενταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου γνωστού προσώπου

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 49χρονου επιχειρηματία και προέδρου της «Καρμιώτισσας» Σταύρου Δημοσθένους, καθώς η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE