Το «πεταχτό φιλί» της Γιαννάκη και η εμφανής δυσαρέσκεια της Κανάρη

Το «πεταχτό φιλί» της Γιαννάκη και η εμφανής δυσαρέσκεια της Κανάρη

Αίσθηση προκάλεσε – όπως ήταν αναμενόμενο- ο αποχαιρετισμός της τέως Υπουργού Υγείας, Πόπης Κανάρη, και της Γενικής Διευθύντριας, Δρ. Χριστίνας Γιαννάκη.

Κατά τη τελετή παράδοσης του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Υγείας, περιμέναμε να δούμε την κα Καναρή να φεύγει «πυροβολώντας», μετά και το γνωστό σε όλους «beef» που υπήρχε στο παρασκήνιο μεταξύ των δύο κυριών.

Φυσικά είχε προηγηθεί και η επιστολή της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η Γιαννάκη την ευχαρίστησε για την σύντομη προσφορά της στο Υπουργείο, ενώ η Κανάρη δεν έκανε καμία ονομαστική αναφορά στους συνεργάτες της.

Τη στιγμή που μιλούσε η τέως Υπουργός Υγείας, η Χριστίνα Γιαννάκη δεν της έριξε ούτε βλέμμα, ενώ αίσθηση προκάλεσε η κίνηση της δεύτερης, να δώσει ανθοδέσμη στην Κανάρη, προσπαθώντας μάλιστα να την φιλήσει!

Τελικά το φιλί δόθηκε στον αέρα, με την Κανάρη να αδυνατεί να ανταποδώσει την κίνηση καλής θέλησης της πρώην συνεργάτιδάς της.

«The beef is real» και δεν κρύβεται.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE