Στα κατεχόμενα την Πέμπτη ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Στα κατεχόμενα την Πέμπτη ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Στα κατεχόμενα θα βρεθεί αύριο Πέμπτη ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Τζεβντέτ Γιλμάζ, για να παραστεί στα εγκαίνια του νέου τζαμιού, που φέρεται να είναι το μεγαλύτερο στα κατεχόμενα, και έχει το όνομα του Σουάτ Γκιοντζέλ, ιδρυτή και ιδιοκτήτη του «πανεπιστημίου» εγγύς Ανατολή, έξω από την κατεχόμενη Λευκωσία, όπου κι έχει ανεγερθεί το τέμενος.

Όπως αναφέρει ο τ/κ Τύπος, ο κ. Γιλμάζ και η αντιπροσωπεία του θα φθάσουν στα κατεχόμενα το πρωί και είναι αυτός που θα τελέσει τα εγκαίνια, στην παρουσία εκπροσώπων και από άλλες μουσουλμανικές χώρες.

Μετά τη μεσημβρινή προσευχή, ο Τούρκος Αντιπρόεδρος θα συναντηθεί με πολίτες από την Μεσαορία και θα επιστρέψει στην Τουρκία το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Η οικογένεια Γκιουντζέλ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, στον τομέα της υγείας, την παραγωγή αυτοκινήτου και αλλού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE