Στα κατεχόμενα την Πέμπτη ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Στα κατεχόμενα την Πέμπτη ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Στα κατεχόμενα θα βρεθεί αύριο Πέμπτη ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Τζεβντέτ Γιλμάζ, για να παραστεί στα εγκαίνια του νέου τζαμιού, που φέρεται να είναι το μεγαλύτερο στα κατεχόμενα, και έχει το όνομα του Σουάτ Γκιοντζέλ, ιδρυτή και ιδιοκτήτη του «πανεπιστημίου» εγγύς Ανατολή, έξω από την κατεχόμενη Λευκωσία, όπου κι έχει ανεγερθεί το τέμενος.

Όπως αναφέρει ο τ/κ Τύπος, ο κ. Γιλμάζ και η αντιπροσωπεία του θα φθάσουν στα κατεχόμενα το πρωί και είναι αυτός που θα τελέσει τα εγκαίνια, στην παρουσία εκπροσώπων και από άλλες μουσουλμανικές χώρες.

Μετά τη μεσημβρινή προσευχή, ο Τούρκος Αντιπρόεδρος θα συναντηθεί με πολίτες από την Μεσαορία και θα επιστρέψει στην Τουρκία το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Η οικογένεια Γκιουντζέλ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, στον τομέα της υγείας, την παραγωγή αυτοκινήτου και αλλού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE