Κατερίνα Στικούδη: Η πιο σέξι φωτογράφιση με εσώρουχα που έκανε ποτέ

Κατερίνα Στικούδη: Η πιο σέξι φωτογράφιση με εσώρουχα που έκανε ποτέ

Η Κατερίνα φοράει τα σέξι εσώρουχα και υποδύεται μια εκρηκτική χορεύτρια pole dancing

Αυτή τη φορά η Κατερίνα Στικούδη ξεπέρασε τον εαυτό της και ποζάρει πιο αισθησιακά από ποτέ. Η τραγουδίστρια θυμήθηκε τα χρόνια που έκανε μόντελινγκ και γίνεται το κεντρικό πρόσωπο για τη διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρίας εσωρούχων. 

Η Κατερίνα, φοράει τα σέξι εσώρουχα και υποδύεται μια εκρηκτική χορεύτρια pole dancing. Με βλέμμα όλο νόημα και με κορμί που «ανάβει φωτιές» η Κατερίνα προκαλεί και γίνεται για ακόμη μία φορά πρωταγωνίστρια των ερωτικών μας φαντασιώσεων. 

Ο σχεδιαστής και ιδιοκτήτης της εταιρίας, Χρήστος Χατζηβασιλείου γνώριζε ότι η Κατερίνα Στικούδη είναι εξαιρετική χορεύτρια pole dancing, καθώς έχει κάνει εντατικά μαθήματα και της πρότεινε όλο το concept της φωτογράφησης να είναι βασισμένο σε αυτό. Έτσι, η Κατερίνα πιάνει το στύλο του pole dancing, κάνει τις φιγούρες και δίνει τον καλύτερο της εαυτό!



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.