ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ για έκθεση Ελεγκτικής: «Eπιστροφή των €93.000 από λογαριασμό του εκλογικού επιτελείου πίσω στο κόμμα»

ΔΗΣΥ για έκθεση Ελεγκτικής: «Eπιστροφή των €93.000 από λογαριασμό του εκλογικού επιτελείου πίσω στο κόμμα»

Ανακοίνωση για τα έσοδα και τις δαπάνες της προεκλογικής περιόδου εξέδωσε ο ΔΗΣΥ, σε απάντηση του ΔΗΣΥ στην έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «ο Δημοκρατικός Συναγερμός υπέβαλε με πλήρη διαφάνεια όλα τα στοιχεία για τα έσοδα και τις δαπάνες της προεκλογικής περιόδου ενώπιον τόσο του Εφόρου Εκλογών όσο και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, τηρώντας όλες τις διατάξεις των νομοθεσιών».

«Με δεδομένη την επιστροφή ποσού €93.000 από τον λογαριασμό του εκλογικού επιτελείου πίσω στον Δημοκρατικό Συναγερμό, θεωρούμε πως υπήρξε η ορθότερη λογιστική παρουσίαση», προστίθεται.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός υπέβαλε με πλήρη διαφάνεια όλα τα στοιχεία για τα έσοδα και τις δαπάνες της προεκλογικής περιόδου ενώπιον τόσο του Εφόρου Εκλογών όσο και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, τηρώντας όλες τις διατάξεις των νομοθεσιών.

Με ιδιαίτερη επιμέλεια το δικό μας εκλογικό επιτελείο δεν υπερέβηκε το ανώτατο όριο που ορίζει η νομοθεσία, ενώ καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια για την πλέον δίκαιη και αντικειμενική παρουσίαση των εσόδων και δαπανών.

Μάλιστα, ένα ποσό της τάξεως περίπου των €40.000, που αναφέρεται στην έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, παρότι καταβλήθηκε πριν από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, κρίναμε ορθό όπως δηλωθεί ως δαπάνη του εκλογικού επιτελείου. Το υπόλοιπο ποσό των €30.000 περίπου που επίσης αναφέρεται στην ειδική έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, αφορά τιμολόγια που ήρθαν αργοπορημένα και που επίσης αναφέρθηκαν με πλήρη διαφάνεια κατά το στάδιο του ελέγχου.

Με δεδομένη την επιστροφή ποσού €93.000 από τον λογαριασμό του εκλογικού επιτελείου πίσω στον Δημοκρατικό Συναγερμό, θεωρούμε πως υπήρξε η ορθότερη λογιστική παρουσίαση.

Το επαγγελματικό προσωπικό του Δημοκρατικού Συναγερμού θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Ελεγκτική Υπηρεσία και να συμμορφώνεται πλήρως με τις υποδείξεις της στα πλαίσια των ετήσιων ελέγχων που με βάση τη νομοθεσία οφείλει να διεξάγει».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top