Εκλογές Ελλάδα - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Εκλογές Ελλάδα - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Οριακό προβάδισμα μισής μονάδας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ δίδει η δημοσκόπηση της Κάπα Research, η οποία διενεργήθη για λογαριασμό της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής".

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο Σύριζα φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό 26,7% έναντι 26,2% της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθούν: Χρυσή Αυγή με 7%, ΠΑΣΟΚ 6,1, Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος 5,9%, Ποτάμι 5, Λαϊκή Ενότητα 4,2%, Ενωση Κεντρώων 3,6%  και Ανεξάρτητοι Ελληνες 3,1%.

Οι αναποφάσιστοι αγγίζουν το 10,2%.
 Στην παράσταση νίκης φαίνεται να προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 47,9% έναντι 35% της Νέας Δημοκρατίας.


 Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται με 36,7% έναντι 34,4% του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE