LIFESTYLE

Σοφία Βεργκάρα: Αποκάλυψε τι ψάχνει ερωτικά σε έναν άντρα

Σοφία Βεργκάρα: Αποκάλυψε τι ψάχνει ερωτικά σε έναν άντρα

Η Σοφία Βεργκάρα μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Netflix, «Griselda», όπου υποδύεται μια Κολομβιανή διακινητή ναρκωτικών.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην ισπανική εκπομπή «El Hormiguero» του Antena 3, η ηθοποιός ρωτήθηκε και για το θέμα του έρωτα, αναφερόμενη στο πρόσφατο διαζύγιο της από τον Τζο Μανγκανιέλο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Βεργκάρα σχολίασε με χιούμορ τα μελλοντικά ρομαντικά της ενδιαφέροντα.

Επιπλέον, μοιράστηκε τα κριτήριά της, δίνοντας έμφαση στην ηλικία του υποψήφιου συντρόφου, την απαίτηση για παιδιά και τη συνολική ομορφιά. Ειδικότερα, διευκρίνισε την αποστροφή της από τους ηθοποιούς, δεδομένου του πρόσφατου διαζυγίου της από έναν από αυτούς.

«Δεν ξέρω τι θέλω τώρα... Έναν ταυρομάχο;» αστειεύτηκε η 51χρονη σταρ και συνέχισε: «Πρέπει να είναι πενήντα χρονών όπως εγώ, να έχει παιδιά και να είναι όμορφος, αλλά δεν χρειάζεται να είναι κάποιο θεϊκό πράγμα».

Αναλογιζόμενη τα γεγονότα του 2023, η Βεργκάρα εξέφρασε την άποψη ότι η περασμένη χρονιά ήταν ένα μείγμα «καλών πραγμάτων, τρελών πραγμάτων και κακών πραγμάτων».

Η συζήτηση για έναν υποψήφιο σύντροφο έρχεται μετά με τις πρόσφατες φήμες ότι είναι σε σχέση με τον Τζάστιν Σάλιμαν, έναν γιατρό που εργάζεται στο νοσοκομείο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες.

Φαίνεται ότι ο Σάλιμαν πληροί τα κριτήρια που περιέγραψε η Βεργκάρα στο «El Hormiguero», καθώς είναι στην ίδια ηλικία (51 ετών) και πατέρας δύο παιδιών από προηγούμενο γάμο με την ηθοποιό Μπρι Τέρνερ.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top