Έβαλαν φωτιά σε όχημα 55χρονης - Διερευνούν κακόβουλη ενέργεια οι Αρχές

Έβαλαν φωτιά σε όχημα 55χρονης - Διερευνούν κακόβουλη ενέργεια οι Αρχές

Φωτιά, που με βάση προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα, εκδηλώθηκε σε όχημα γύρω στις 19:30 την Τετάρτη, σε περιοχή της Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά έγινε αντιληπτή από περίοικο που ειδοποίησε την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Από τη φωτιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. Το όχημα ανήκει σε 55χρονη και ήταν σταθμευμένο πλησίον της κατοικίας της.

Με βάση τις προκαταρκτικές εξετάσεις η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα. Οι εξετάσεις για αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα Πέμπτη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE