Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η 45χρονη στη Λεμεσό - Τι ισχυρίστηκε ο σύντροφός της

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η 45χρονη στη Λεμεσό - Τι ισχυρίστηκε ο σύντροφός της

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 45χρονη από την Ουκρανία, η οποία εντοπίστηκε με τραύμα στο κεφάλι το μεσημέρι της Τετάρτης (10/1) σε διαμέρισμα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Σέρβος σύντροφός της ανέφερε ότι προχθές (9/1) το βράδυ οι δύο κατανάλωναν αλκοόλ και διασκέδαζαν στο διαμέρισμα, ενώ αργότερα η γυναίκα παρουσίασε πρόβλημα υγείας.

Στο νοσηλευτήριο διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα και κάταγμα στο κεφάλι.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διεξάγει ανακρίσεις και διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE