Ανόρθωση: Έτσι ανανεώνει ο Αρμπολέδα

Ανόρθωση: Έτσι ανανεώνει ο Αρμπολέδα

Η Ανόρθωση βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ιβάν Αρμπολέδα, για ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς η υφιστάμενη ολοκληρώνεται το επερχόμενο καλοκαίρι.

Η «Κυρία» προχώρησε σε πρόταση ανανέωσης στον Κολομβιανό, ωστόσο δεν έχει απαντήσει θετικά σε αυτή καθώς ζητά καλύτερες απολαβές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίκειται συνάντηση ΠτΔ με τον νέο επικεφαλή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ - Προσπάθησε να επικοινωνήσει ο Ερχιουρμάν

Επίκειται συνάντηση ΠτΔ με τον νέο επικεφαλή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ - Προσπάθησε να επικοινωνήσει ο Ερχιουρμάν

Επίκειται συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον νέο επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και ειδικό αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Χασίμ Ντιάν τις προσεχείς ημέρες δήλωσε στο Τρίτο, ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE