Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, το Al Jazeera «καταδικάζει σθεναρά και απορρίπτει κατηγορηματικά – εκφράζοντας παράλληλα τη μεγάλη έκπληξή του για – τις ψευδείς και παραπλανητικές προσπάθειες του ισραηλινού στρατού να δικαιολογήσει τη δολοφονία του συναδέλφου μας Χάμζα Ουαέλ αλ Νταχντού και άλλων δημοσιογράφων».
«Σκοτώθηκε επειδή απλώς έκανε τη δουλειά του, επειδή έριξε φως σε γεγονότα που ο ισραηλινός στρατός θα προτιμούσε να μείνουν στο σκοτάδι» και να μη διερευνηθούν, συμπληρώνει.
«Το Al Jazeera απορρίπτει όλες τις κατηγορίες σε βάρος συναδέλφων μας και καλεί τη διεθνή κοινότητα να διασφαλίσει ότι ο ισραηλινός στρατός θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του», υπογραμμίζεται.
ΠΗΓΗ: ertnews.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις