ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαλεί τον Νικόλα ο Καρογιάν με εσωκομματικό δημοψήφισμα

Προκαλεί τον Νικόλα ο Καρογιάν με εσωκομματικό δημοψήφισμα

Ο τέως πρόεδρος της Βουλής και του ΔΗΚΟ, δεν φαίνεται να σκοπεύει να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον Νικόλα Παπαδόπουλο. Αντιθέτως, φαίνεται μέσα από όσα είπε, μιλώντας στην εφημερίδα «Πολίτης» ότι επιθυμεί ξεκαθάρισμα του τοπίου.

Υποστηρίζει πως οι θέσεις του είναι πλειοψηφικές εντός του κόμματος και ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα μπορούσε να προχωρήσει σε δημοψήφισμα, όπως προνοεί το καταστατικό.

Κατά τον κ. Καρογιάν, το αποτέλεσμα θα τον προσγείωνε ανώμαλα. Ο τέως πρόεδρος της Βουλής κάνει λόγο επίσης για δημοσκοπικά και πολιτικά αδιέξοδα του Νικόλα Παπαδόπουλου, ισχυριζόμενος ότι προσπαθεί να φορτώσει αλλού την αποτυχία του.

 Τέλος, σημειώνει ότι δεν προέκυψαν από τον ίδιο οι φήμες για δημιουργία νέου κόμματος, αν και όπως είπε, ανησυχεί, δραστηριοποιείται και θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει συνένωση δυνάμεων λόγω των εξελίξεων στο Κυπριακό.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top