Σοκ στην Ιταλία: Μωρό τριών μηνών βρέθηκε θετικό στην κοκαΐνη - Η κατάσταση της υγείας του

Σοκ στην Ιταλία: Μωρό τριών μηνών βρέθηκε θετικό στην κοκαΐνη - Η κατάσταση της υγείας του

Ένα μωρό μόλις τριών μηνών βρέθηκε θετικό στην κοκαΐνη- στην Ιταλία- και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το μωρό βρέθηκε θετικό σε κοκαΐνη στο Σαλέρνο και οι γιατροί του παιδιατρικού νοσοκομείου της πόλης αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του στη Νάπολη. Πλέον, η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά στάσιμη.

Η παρουσία κοκαΐνης διαπιστώθηκε στον οργανισμό του μωρού έπειτα από ανάλυση ούρων, ενώ χθες το βρέφος διαγνώσθηκε και με σοβαρή μορφή βακτηριακής μηνιγγίτιδας. Την ίδια ώρα, ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως η μητέρα του μωρού είναι χρήστρια ναρκωτικών. Συνεπώς, εκτιμάται πως είναι πιθανόν η ουσία να «πέρασε» στο παιδί κατά τη διαδικασία του θηλασμoύ.

Τόσο η ιταλική αστυνομία όσο και η εισαγγελία του Σαλέρνο διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης, ενώ προκλήθηκε ένταση αυτή τη φορά για τον συντονιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE