Ο Ανδρέας Μούζουρος εξήγγειλε ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τη δημαρχία Λαπήθου

Ο Ανδρέας Μούζουρος εξήγγειλε ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τη δημαρχία Λαπήθου

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη δημαρχία της κατεχόμενης Λαπήθου, εξήγγειλε σήμερα ο Ανδρέας Ν. Σάββα Μούζουρος.

Σε ανακοίνωση, ο κ. Μούζουρος αναφέρει ότι «το 2024 δυστυχώς θα φέρει τη θλιβερή επέτειο συμπλήρωσης μισού αιώνα από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και μισό αιώνα μακριά από την Λάπηθο μας, μακριά από την Ιμερόεσσα» και προσθέτει ότι «μετά την πάροδο μισού αιώνα μετατίθεται πλέον στην δική μας γενιά το βάρος και το καθήκον να συνεχίσουμε το έργο των παππούδων και των γονέων μας, να μην ξεχάσουμε ποτέ και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε».

«Αντιλαμβανόμενος το βάρος και αναλογιζόμενος την ευθύνη που αναλογεί στην γενιά μας, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή μου να συνεχίσω αυτόν τον αγώνα για τον τόπο μας και τα παιδιά μας από την θέση του Δημάρχου μαζί με όλα τα οργανωμένα σύνολα, φορείς και δημότες της Λαπήθου», προσθέτει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE