Ο Ανδρέας Μούζουρος εξήγγειλε ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τη δημαρχία Λαπήθου

Ο Ανδρέας Μούζουρος εξήγγειλε ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τη δημαρχία Λαπήθου

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη δημαρχία της κατεχόμενης Λαπήθου, εξήγγειλε σήμερα ο Ανδρέας Ν. Σάββα Μούζουρος.

Σε ανακοίνωση, ο κ. Μούζουρος αναφέρει ότι «το 2024 δυστυχώς θα φέρει τη θλιβερή επέτειο συμπλήρωσης μισού αιώνα από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και μισό αιώνα μακριά από την Λάπηθο μας, μακριά από την Ιμερόεσσα» και προσθέτει ότι «μετά την πάροδο μισού αιώνα μετατίθεται πλέον στην δική μας γενιά το βάρος και το καθήκον να συνεχίσουμε το έργο των παππούδων και των γονέων μας, να μην ξεχάσουμε ποτέ και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε».

«Αντιλαμβανόμενος το βάρος και αναλογιζόμενος την ευθύνη που αναλογεί στην γενιά μας, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή μου να συνεχίσω αυτόν τον αγώνα για τον τόπο μας και τα παιδιά μας από την θέση του Δημάρχου μαζί με όλα τα οργανωμένα σύνολα, φορείς και δημότες της Λαπήθου», προσθέτει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE