LIKE ONLINE

Μετά τα έξυπνα κινητά έρχονται τα έξυπνα... δαχτυλίδια - Τι θα μπορεί να κάνει

Μετά τα έξυπνα κινητά έρχονται τα έξυπνα... δαχτυλίδια - Τι θα μπορεί να κάνει

Τα τελευταία χρόνια, το Oura Ring, της φινλανδικής εταιρείας τεχνολογίας, είναι το πιο αναγνωρίσιμο έξυπνο δαχτυλίδι στην αγορά. Στη φετινή CES, τη μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας στον κόσμο που διοργανώνεται στο Λας Βέγκας, απέκτησε πραγματικό ανταγωνισμό.

Το έξυπνο δαχτυλίδι είναι ένα πολλά υποσχόμενο αξεσουάρ. Διακρίνεται γιατί είναι διακριτικό και άνετο για την παρακολούθηση του ύπνου σε σχέση με ένα έξυπνο ρολόι. Έχει επίσης το πλεονέκτημα να λαμβάνει καλύτερες μετρήσεις καρδιακού παλμού και οξυγόνου αίματος απ’ ότι ο καρπός.

Τα θετικά και τα αρνητικά

Το μειονέκτημα είναι ότι δύσκολα μπορεί να δημιουργηθεί μια συσκευή που να είναι κομψή, δεδομένου του πόσο μικρά και ευέλικτα πρέπει να είναι τα εξαρτήματα που την απαρτίζουν.

Επιπλέον, είναι ακριβό, με λιγότερα χαρακτηριστικά από ένα έξυπνο ρολόι.

Πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα

Στη φετινή CES πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα έκαναν την εμφάνισή τους με το «theverge» να είναι εκεί και να παρουσιάζει αυτά που τράβηξαν το ενδιαφέρον της αποστολής.

Το Evie Ring της Movano που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στη CES το 2022, βρίσκεται στη λίστα. Σχεδιάστηκε με χαρακτηριστικά wearable και θα φορεθεί περισσότερο από τις γυναίκες. Θα διαθέτει μια απλουστευμένη εφαρμογή και θα παρακολουθεί μετρήσεις υγείας, όπως οξυγόνο στο αίμα, καρδιακό παλμό, κα. Στόχος είναι να ενσωματώσει πληροφορίες που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Ακόμα ένα έξυπνο δαχτυλίδι είναι το: Amazfit Helio Ring. Aπευθύνεται σε αθλητές και είναι απόλυτα συμβατό με το οικοσύστημα της Amazfit. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φοράτε το έξυπνο ρολόι κατά τη διάρκεια της ημέρας και όταν είναι ώρα για ύπνο να το βγάζετε και το δαχτυλίδι θα αναλάβει την παρακολούθηση του ύπνου σας.

Το BeamO δίνει έμφαση στα δεδομένα υγείας. Θα ειδοποιεί τους χρήστες για πιθανούς πυρετούς ή λοιμώξεις και θα ανιχνεύει πιθανά καρδιαγγειακά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της κολπικής μαρμαρυγής.

Στο άρθρο σημειώνεται πως η Samsung φημολογείται ότι εργάζεται πάνω σε ένα Galaxy Ring αλλά και μικρότερες εταιρείες όπως η Ultrahuman και η Circular προετοιμάζουν το έδαφος.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top